The 6th International Conference of Universitaria Consortium

„FEFSTIM: Physical Education, Sports and Kinesiotherapy – implications in quality of life”

E o mare onoare să vă invităm să participați la Congresul Internațional FEFSTIM cu tema „Educația fizică, sportul de performanță și kinetoterapia - implicații în calitatea vieții” care va avea loc în perioada 6 - 7  noiembrie 2020, la Timișoara, România.

Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității  de Vest din Timișoara organizeaza acest congres în parteneriat cu facultățile de educație fizică și sport  ale Universitații Babeș-Boyai din Cluj-Napoca și Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Acest eveniment științific internațional face parte din numeroasele acțiuni care au fost organizate de către facultățile noastre, membre ale Consorțiului Universitaria.

În paralel cu lucrările congresului se va desfășura și Forumul Decanilor facultățiilor de educație fizică și sport din România.

Sperăm ca acest eveniment științific să ofere posibilitatea participanților de a întâlni experți de talie naționala și internațională și de a împărtăși cunoștințe și experiența prin intermediul prezentărilor de lucrări științifice, seminariilor și workshop-urilor.

 Adrian Nagel

Decan,

Facultatea de Educatie Fizica si Sport

Universitatea de Vest din Timișoara

INFORMATII UTILE DESPRE CONGRES

PARTENERI

SPONSOR EVENIMENT

Address

Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Educatie Fizica si Sport B-dul Vasile Parvan nr. 4, 300223 Timisoara, Romania

Telefon

Tel. & Fax: + 40 256 592.129